Vreme.mk - Дознај на Време.

Забава

Хенри Кавил ќе стане татко

16 април 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

Можеби еден од најпосакуваните ергени во Холивуд, Хенри Кавил откри дека го чека своето прво дете со неговата девојка Натали Вискузо. Глумецот ја потврди среќната вест за „Аксес Холивуд“ (Access Hollywood) на премиерата на својот нов филм „Министерството за неџентлменско војување“ (The Ministry of Ungentlemanly Warfare).

- И јас и Натали сме многу, многу возбудени за тоа!, изјави 40 годишниот Кавил.

Кавил и Вискузо се во врска речиси три години. Во јавноста, првпат се појавијја на црвениот тепих на премиерата на „Енола Холмс 2“ во 2022 година. Натали работи како директорка на холивудската телевизија. 

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ