Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

Историски ПРЕСВРТ на Урсула фон дер Лајен: „Светот се промени откако влегов во Берлaјмонт!“

20 февруари 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ