Vreme.mk - Дознај на Време.

Македонија

“Додека Филипче тераше лична промоција во Прилеп 608 луѓе го загубија животот“

16 април 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ