Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

Германија и Франција се фалат со „мегапроектот“. Тоа е најголемото ПРОМАШУВАЊЕ на сите времиња

26 март 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ