Vreme.mk - Дознај на Време.

Живот

Синот на Александар и Лидија на 11 завршил факултет, со 12 запишал мастер, па докторат

8 декември 2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ