Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

СОЈУЗНИКОТ КОЈ НЕ ИЗДРЖА: Полска прави големо предавство кое ќе ги остави Украинците да умираат во војна што не можат да ја добијат?

7 март 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ