Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

НАТО е на УДАР, а под негова заштита не се ни цели САД - оваа американска држава НЕ Е ОПФАТЕНА

1 април 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ