Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

ВОЕН ШЕНГЕН - планот за одбрана на Европа удри во ѕид: „Се заканува огромен проблем со Леопардите и Абрамси!“

8 март 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ