Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

Мегаметропола во мегапроблем, градот пред колапс, граѓаните очајни: „Нулта денот ќе пристигне веќе во јуни!“

25 февруари 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ