Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

САД ја притискаат Европа за РАЦИЈА од историски размери, Брисел е во очај: „250 милијарди евра се во прашање“

8 март 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ