Vreme.mk - Дознај на Време.

Македонија

Николоски: Пендаровски не одговори каков е тој чесен претседател чија кампања е финансирана со народни крадени пари

16 април 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ