Vreme.mk - Дознај на Време.

Живот

Валентина го држи РЕКОРДОТ во Гинисовата книга како жена која била бремена дури 27 пати: А кога ќе видите КОЛКУ ДЕЦА ДОБИЛА,

7 декември 2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ