Vreme.mk - Дознај на Време.

Живот

ПУКАЛЕ НА СВАДБАТА И ГО ПОГОДИЛЕ МЛАДОЖЕНЕЦОТ: Видео од крвавата свадба кружи на интернет (ВИДЕО)

22 септември 2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

Гостин на свадба случајно го застрелал младоженецот во гради.

Иако трагедијата се случи на 30 август, видеото од инцидентот деновиве почна да кружи на социјалните мрежи.

На видеото може да се види како еден гостин постојано танцува и пука во воздух, но во екстаза во еден момент малку го спуштил оружјето.

Невнимателно повторно почнал да пука, а еден куршум го погодил младоженецот во градите, кој веднаш паднал на подот.

Младоженецот набрзо починал. Гостинот кој пукал во него веднаш бил уапсен, а полицијата му го одземала оружјето.

 

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ