Vreme.mk - Дознај на Време.

Живот

Милијардер и натаму го вози авотмобилот, во кој што некогаш живеел- причината е поучна

22 март 2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

Сега тој откри дека се уште повремено вози автомобил сличен на оној во кој живеел кога бил бездомник. Тој откри многу трогателна причина зад тоа.

Имено, тој на Инстаграм објави снимка на која се вози во сино возило Гео Метро. „Постојано се возам со моето Geo Metro. Кога бев бездомник, ваков автомобил ми беше засолниште“, напишал тој. Со ова тој навестил дека тогаш не го возел неговиот стар автомобил, туку е многу сличен.

„Ако погледот наназад не те прави благодарен за она што го имаш сега, не знам што ќе биде. Не можеш да бидеш неблагодарен ако го цениш секој благослов што го имаш. А ако се уште се бориш, продолжи да се бориш“. вели Тајлер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyler Perry (@tylerperry)

Тајлер пораснал сиромашно, го напуштил средното училиште и останал бездомник додека се обидувал да влезе во театарот. Претставите навистина го направија познат и му помогнаа да ја започне кариерата.

Во 2020 година, актерот влезе на листата на милијардери на Форбс. „Ми се допаѓа кога луѓето велат дека имав скромен почеток. Бев навистина скршен“, рече тој тогаш.

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ