Vreme.mk - Дознај на Време.

Свет

Урсула речиси сигурна, МАКРОН И ШОЛЦ ВО ДРАМА, а загиржува хаосот во „срцето на Европа“

11 јуни 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ