Vreme.mk - Дознај на Време.

Свет

ПУКАЊЕ ВО УЧИЛИШТЕ ВО ФИНСКА: Убиено дете, две ранети, напаѓачот има 12 години

2 април 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ