Vreme.mk - Дознај на Време.

Спорт

А платен е 200 милиони евра годишно: Потегот на Нејмар кој ги разгневи фановите во С. Арабија! (ВИДЕО)

22 септември 2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

Уште на почетокот на својот престој во С. Арабија, во тимот на Ал Хилал, Нејмар покажа дека тоа ќе му биде само една убава занимација, за која ќе добива 200 милиони евра годишно.

Имено вчера само поради него неговиот тим не победи. Ал Хилал водеше со 1:0, а во 68.минута тимот на Дамак доби слободен удар. Станчио убаво пшутираше, но Нејмар се сокри од топката, иако беше во живиот ѕид, и потоа таа топка се најде во мрежата на Јасин Боно. Мароканскиот голман им беше лут на Нејмар и Рубен Невеш зошто таа топка мина крај нив двајца, но бадијала.

По овој потег на Нејмар гневни се фановите на Ал Хилал како и сите фудбалски фанатици во С. Арабија.

За 200 милиони евра барем можеше да остане на своето место во живиот ѕид.


sportmedia.mk

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ