Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

Трамп вели дека би дозволил напад врз некои членки на НАТО. КОИ ЗЕМЈИ БИ БИЛЕ?

13 февруари 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ