Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

Се трудев да разберам што сака да каже аФторот… и што представуваа таа ПЛАВА боја…

9 септември 2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

Се трудев да разберам што сака да каже аФторот со оваа проекција ама слабо ми оди … може да ми објасни некој … и што представуваа таа ПЛАВА боја … МАКЕДОНИЈА во❤️❤️❤️, на социјалните мрежи коментира Александар Несторовски.

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ