Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

Путин ќе биде владетел на Русија и во следните шест години. Што значи ова за Украина и светот?

17 март 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ