Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

Предвидливост како ПОЖЕЛЕН и НЕПОЖЕЛЕН ФАКТОР: Зошто Путин сака Бајден да победи на изборите и зошто не е задоволен од интервјуто со Карлсон?

17 февруари 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ