Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

„ЕВРОПА УМИРА...“? порача Макрон, но, Европејците не се наивни - неговата визија за воинствена и „силна“ Европа е длабоко погрешна

27 април 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ