Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

ЗАПАЛЕН Е КИБРИТОТ: Разговори поради кои Москва сега споменува „денацификација на Германија“ и ја брише Украина од картата на Европа

7 март 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ