Vreme.mk - Дознај на Време.

Профил

Да се ​​биде против војната во денешна Европа станува НАЈВИСОКИОТ ЧИН НА ХРАБРОСТ, но храброста сеуште не исчезнала

24 март 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ