Vreme.mk - Дознај на Време.

Македонија

Во 2017 вети модернизација на Македонски железници, СЕГА ПРИЗНАВА ДЕКА НЕ УСПЕАЛЕ, па им бара замена

20 ноември 2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ