Vreme.mk - Дознај на Време.

Бизнис

Доделени 20 стипендии на студентки од техничките факултети преку иницијативата GEG на Групацијата Лимак

16 април 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ