Vreme.mk - Дознај на Време.

Балкан

Вооружениот маж кој упадна во бродска компанија во Атина уби три лица и се самоуби

12 февруари 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

Убиените, неофицијално се лица од раководството на компанијата.

Мажот кусо пред 10.30 часот по локално време, преку паркингот влегол во објектот, каде што по пукањето се затворил во внатрешноста, а полицијата спроведе акција.

Засега не постојат официјални информации за инцидентот.

Според првичните неофицијални информации сторителот е поранешен вработен на возраст од околу 70 години и неодамна бил отпуштен од работа. 

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ