Vreme.mk - Дознај на Време.

Балкан

Опасен полицаец е уапсен во Албанија- колегите го товарат за тешки кривични дела (ВИДЕО)

14 јуни 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

Од Агенцијата за полициски надзор соопштија дека службеникот со иницијали Ф.Х. е осомничен за кривични дела следење, семејно насилство, непочитување на наредбите на полициски службеник за јавен ред, како и производство, држење, набавка или недозволена продажба на ладно оружје, јавува VoxNews.

„Фаќањето на овој граѓанин било можно благодарение на информациите од Агенцијата за полициски надзор за неговата локација, откако Основниот суд од општа надлежност во Валона распиша потерница за негово апсење“, се наведува во соопштението.

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ