Vreme.mk - Дознај на Време.

Балкан

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

11 јуни 2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

Состојбата на повредениот засега се уште не е позната.

Очевидец за Јутарњи рекол човекот кој се полеал со бензин бил видно растроен.

Фото: Индекс.хр

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ