Vreme.mk - Дознај на Време.

Балкан

МАЕИ разочарани од одговорот на писмата за пописот од народниот правобранител на Албанија

10 декември 2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Slika

Во дописот како што информираат тие, се напоменува дека и пред почетокот на пописот и во периодот на пописот, реагирале не само до домашните власти, туку и до странските амбасади во Албанија, алармирајќи ги за како што велат,  притисокот што го вршела бугарската амбасада во Тирана и групи од Бугарија.

© Сите права на објавата се на Vreme.mk

ПРОФИЛ