Vreme.mk - Дознај на Време.

Ким Кардашијан го купила поранешниот имот на Синди Крафорд, за 70,4 милиони долари

Опсервер | 6 дена


Платила цело богатство: Ким Кардашијан го купи поранешниот имот на најславната супермоделка

Курир | 6 дена


Ким Кардашијан го купила поранешниот имот на Синди Крафорд за 70,4 милиони долари

Макпрес | 6 дена


Ким Кардашијан го купила поранешниот имот на Синди Крафорд, за 70,4 милиони долари

Денешен | 6 дена


Ким Кардашијан го купила поранешниот имот на Синди Крафорд, за 70,4 милиони долари

Бриф | 6 дена


Ким Кардашијан го купува замокот на Синди Крафорд во Малибу за 70 милиони долари: Новиот дом на Ким Кардашијан е на 22 километри од домот на Канје Вест

Убавина и здравје | 8 дена