Vreme.mk - Дознај на Време.

За “најлудата ноќ“ ќе заработат цело богатство: Откриени цените за настап на пејачите, ТАА е рекордерка

Курир | 4 дена


Српските естрадни ѕвезди веќе ги закажаа новогодишните настапи: Сумите се вртоглави, а некои ќе заработат и стан за најлудата ноќ (фото)

Вистина | 4 дена


Додека нашите уште се сончаат, српските ѕвезди веќе ги договорија настапите и цените за најлудата ноќ: Повеќето ќе заработат цело богатсво за Нова Година (ФОТО)

Вистина | 4 дена


За “најлудата ноќ“ ќе заработат цело богатство: Откриени цените за настап на пејачите

Прес 24 | 3 дена


За “најлудата ноќ“ ќе заработат цело богатство

За Се | 3 дена


Погледнете за колку пари ќе пеат српските пејачи за Нова година: Цеца води рекорд, а не се лоши ниту Ацо Пејовиќ, ниту Аца Лукас!

Убавина и здравје | 4 дена