Vreme.mk - Дознај на Време.

Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Бизнис вести | 6 дена


Битиќи во Вин Вин: Сме се справиле и со потешки ситуации

Телма | 6 дена


Битиќи очекува инфлација од 10 до 11 проценти на крајот на годинава

Слободен Печат | 6 дена


Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Опсервер | 6 дена


Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Нова Македонија | 6 дена


Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11%

Макпрес | 6 дена


Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Независен | 6 дена


Битиќи: Годишната инфлација ќе биде 10-11%, сме се справиле и со потешки ситуации

Прес 24 | 6 дена


БИТИЌИ: Мислам дека просекот на инфлацијата годинава ќе биде 10 до 11 отсто, сме се справиле и со потешки ситуации ќе се справиме и со оваа

Денешен | 6 дена


Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Република | 6 дена


Битиќи очекува инфлација од 10 до 11 проценти на крајот на годинава

24 Инфо | 6 дена