Vreme.mk - Дознај на Време.

Членките на НАТО ги осудија референдумите на територијата на Украина

Вечер | 6 дена


НАТО ги осуди референдумите на окупираните украински територии

А1он | 6 дена


Членките на НАТО ги осудија референдумите на територијата на Украина

Весник | 6 дена


Членките на НАТО ги осудија референдумите на територијата на Украина

Канал 5 | 6 дена


НАТО ја осуди најавата за референдуми на окупираните украински територии и руската нуклеарна реторика

Слободен Печат | 6 дена


НАТО со осуда за референдумите на окупираните украински територии и руската нуклеарна реторика

Макпрес | 6 дена


НАТО: Силно го осудуваме планот да се одржи таканаречен референдум за приклучување кон Руската Федерација на украинските области

media.mk | 6 дена


НАТО со осуда на референдум на окупираните украински територии и руската нуклеарна реторика

Денешен | 6 дена