Vreme.mk - Дознај на Време.

2K Games потврди дека е хакиран, предупредени играчите

USB | 6 дена


2K Games потврди дека е хакиран, предупредени играчите

Инфо | 6 дена


„2K Games“ потврди дека е хакиран, на играчите им доставиле апел за внимание

Порта | 7 дена