Vreme.mk - Дознај на Време.

„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

Телма | 6 дена


Чифлиганец оптимст дека ќе се договори со ЕСМ за скопјани да не останат без парно греење

Телма | 7 дена


„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги ку

Канал 5 | 6 дена


„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по која ги купи

Канал 5 | 6 дена


Адора Инженеринг: Немаме добиено ниту владение врз купениот имот, ниту надомест за користење од страна на БЕГ

Опсервер | 6 дена


„Адора Инженеринг” сака да ги продаде топланите „Исток” и „Запад“ по иста цена по која ги купи лани

Слободен Печат | 6 дена


„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

Опсервер | 6 дена


„Адора“: Веруваме дека со ЕСМ ќе изнајдеме прифатливо решение во интерес на граѓаните

Нетпрес | 7 дена


„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

Кајгана | 6 дена


„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

Макпрес | 6 дена


„Адора Инженеринг“ согласна да ги продаде топланите по иста цена по која ги купи

Фактор | 6 дена


Греењето во Скопје зависи од договорот меѓу Владата и Чифлиганец

Прес 24 | 6 дена


„Адора“ е подготвена да ги продаде топланите во Скопје доколку ги наплати побарувањата

Независен | 7 дена


Адора Инженеринг е согласна да ги продаде топланите Исток и Запад на државата доколку ги наплати побарувањата од изминатиот период

Денар | 7 дена


Адора инжинеринг е подготвена да ги продаде топланите Исток и Запад

Мкд.мк | 6 дена


„Адора Инженеринг“ ги продава топланите: Ги нуди на ЕСМ по цена од 9,26 милиони евра колку што ги купи

Република | 6 дена


„АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ“ ГИ ПРОДАВА ТОПЛАНИТЕ Ги нуди на ЕСМ по цена од 9,26 милиони евра колку што ги купи

+Инфо | 7 дена


„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

НоваТВ | 6 дена


ПАРНО ГРЕЕЊЕ ВО СКОПЈЕ: Адора Инженеринг ги продава топланите Исток и Запад по иста цена по која што ги купи пред една година

Денешен | 6 дена


„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

еМагазин | 6 дена


„Адора Инженеринг” сака да ги продаде топланите „Исток” и „Запад” по иста цена по којашто ги купила

24 Инфо | 6 дена