Vreme.mk - Дознај на Време.

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Бизнис вести | 3 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Сител | 3 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Слободен Печат | 3 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Пари | 3 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Опсервер | 3 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Нетпрес | 3 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Нетпрес | 3 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Курир | 3 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Макпрес | 2 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Независен | 3 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Република | 3 дена


АКО НЕМА СУБВЕНЦИИ НЕМА ПОВИСОКИ ПЛАТИ Работодавачите бараат законот да важи до ноември 2024 година

+Инфо | 3 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

НоваТВ | 3 дена


Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

24 Инфо | 3 дена