Vreme.mk - Дознај на Време.

Се огласи Епл за бизарната грешка кај камерата на новиот модел Ајфон 14 – еве кога да се очекува поправањето на проблемот (ВИДЕО)

Курир | 7 дена


„Дали навистина ви е потребна функцијата Smart Island?

USB | 6 дена


Сите модели на iPhone 15 би можеле да добијат интересен новитет во екранот

USB | 8 дена


Сите модели на iPhone 15 би можеле да добијат интересен новитет во екранот

Инфо | 8 дена


„Дали навистина ви е потребна функцијата Smart Island?

Инфо | 6 дена


„Dynamic Island“ може да се појави на сите модели на „iPhone 15“

Денар | 7 дена


Следната недела Apple ќе поправа бизарна грешка кај камерите на моделот iPhone 14 Pro

Порта | 8 дена