Vreme.mk - Дознај на Време.

Дина Јашари ја доби регионалната музичка награда „Милан Младеновиќ“

Репортер | 7 дена


ВИДЕО | Вистинска гордост: Дина Јашари е добитничка на наградата „Милан Младеновиќ“ за најдобра песна

Слободен Печат | 7 дена


ДИНА ЈАШАРИ ЈА ДОБИ РЕГИОНАЛНАТА МУЗИЧКА НАГРАДА „МИЛАН МЛАДЕНОВИЌ“

Сакам да кажам | 7 дена


Дина Јашари ја доби наградата „Mилан Младеновиќ”

Опсервер | 6 дена


Дина Јашари ја доби наградата „Mилан Младеновиќ”

Макпрес | 6 дена


Дина Јашари ја доби регионалната музичка награда „Милан Младеновиќ“

Инфо | 7 дена


Дина Јашари ја доби наградата “Mилан Младеновиќ”

Независен | 6 дена


Дина Јашари се закити со наградата „Милан Младеновиќ“

Скопје Инфо | 7 дена


Дина Јашари ја доби наградата „Mилан Младеновиќ”

Денешен | 6 дена


Дина Јашари ја освои наградата „Милан Младеновиќ“

Мкд.мк | 6 дена


Наградата „Милан Младеновиќ“ за 2022 година ја доби младата македонска музичарка Дина Јашари

Република | 7 дена


Дина Јашари ја доби регионалната музичка награда „Милан Младеновиќ“

M Express | 7 дена


Суперталентираната Дина Јашари, со песната „Дома“ ја освои наградата „Милан Младеновиќ“ за 2022 година

Охрид Прес | 6 дена


Дина Јашари ја доби наградата “Mилан Младеновиќ”

Екран | 6 дена