Vreme.mk - Дознај на Време.

Виртуелниот „Смешко“ наполни 40 години

Опсервер | 7 дена


Виртуелното „смајли“ наполни 40 години

Курир | 7 дена


Емотиконите слават 40 години, како започна приказната со нив?

Кајгана | 6 дена


Интернетот е незамислив без нив, а сега го слават својот 40-ти роденден

USB | 6 дена


„Smiley“ наполни 40 години

Макпрес | 6 дена


Интернетот е незамислив без нив, а сега го слават својот 40-ти роденден

Инфо | 6 дена


Ова емоџи слави 40 години. Колку често го користите?

Денар | 7 дена


Виртуелниот „Смешко“ наполни 40 години

Бриф | 7 дена