Vreme.mk - Дознај на Време.

Израелскиот премиер ги изненади сите- поддржа идеја за палестинска држава

Вечер | 3 дена


Голем пресврт: Израелскиот премиер ја поддржа идејата за палестинска држава

А1он | 3 дена


Израелскиот премиер ги изненади сите- поддржа идеја за палестинска држава

Весник | 3 дена


Прва средба во живо меѓу лидерите на Турција и Израел од 2008 година

Весник | 4 дена


Израелскиот премиер и турскиот претседател ќе се сретнат во Њујорк за прв пат по 14 години

Весник | 4 дена


Прва средба во живо меѓу лидерите на Турција и Израел од 2008 година

Вечер | 4 дена


Израелскиот премиер и турскиот претседател ќе се сретнат во Њујорк за прв пат по 14 години

Вечер | 4 дена


Лидерите на Турција и Израел се сретнаа првпат од 2008 година

Макфакс | 4 дена


Израелскиот премиер ги изненади сите- поддржа идеја за палестинска држава

Канал 5 | 3 дена


Прва средба во живо меѓу лидерите на Турција и Израел од 2008 година

Канал 5 | 4 дена


Средба Ердоган – Лапид, прва меѓу лидери на Турција и Израел од 2008 година

Слободен Печат | 4 дена


Израелскиот премиер Лапид поддржа дводржавно решение за израелско-палестинскиот конфликт

Макпрес | 2 дена


Прва средба во живо меѓу лидерите на Турција и Израел од 2008 година

Макпрес | 4 дена


Лидерите на Турција и Израел се сретнаа првпат од 2008 година

Точка | 4 дена


Израелскиот премиер Лапид поддржа дводржавно решение за израелско-палестинскиот конфликт

24 Инфо | 3 дена


Лидерите на Турција и Израел се сретнаа првпат од 2008 година

24 Инфо | 4 дена