Vreme.mk - Дознај на Време.

Чешка нема да им издава хуманитарни визи на Русите кои бегаат од мобилизација

Вечер | 2 дена


Чешка нема да им издава хуманитарни визи на Русите кои бегаат од мобилизација

Весник | 2 дена


Естонија ЈА ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА за Русите кои бегаат од мобилизација – Треба да се борат против војна, а не да бегаат

Весник | 3 дена


Естонија ЈА ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА за Русите кои бегаат од мобилизација – Треба да се борат против војна, а не да бегаат

Вечер | 3 дена


Чешка нема да им издава хуманитарни визи на Русите кои бегаат од мобилизација

Канал 5 | 3 дена


Чешка нема да им дава хуманитарни визи на Русите кои бегаат од мобилизација

Слободен Печат | 3 дена


Чешка нема да им издава хуманитарни визи на Русите кои бегаат од мобилизација

Макпрес | 2 дена


Чешка нема да издава визи на Русите кои сакаат да избегнат мобилизација

Денешен | 3 дена


Естонија: Русите не треба да бегаат од мобилизација, туку да се борат против војна

media.mk | 2 дена


Естонија нема да прима Руси кои бегаат од мобилизација

Express | 3 дена