Vreme.mk - Дознај на Време.

Стигна ажурирањето на Windows 11 за 2022: Кои нови функции ги донесе?

Кајгана | 3 дена


Ажурирањето на Windows 11 2022 е тука, а на гејмерите и креаторите на содржина ќе им се допадне

USB | 3 дена


Ажурирањето на Windows 11 2022 е тука, а на гејмерите и креаторите на содржина ќе им се допадне

Инфо | 3 дена


Статичниот велосипед Xiaomi OVICX Q100C повторно достапен во Смартус Македонија

Смартпортал | 3 дена


Microsoft закажа настан за 12. октомври на кој се очекува претставување на нови Surface уреди

Смартпортал | 4 дена


Microsoft ја прикажа новата Photos апликација која ќе стане дел од Windows 11 идниот месец

Смартпортал | 3 дена


Apple ги зголемува цените на апликациите во App Store во одредени региони

Смартпортал | 4 дена


Microsoft ја пушти првата надградба за Windows 11 и најави дека годишните надградби продолжуваат и во иднина

Смартпортал | 4 дена