Vreme.mk - Дознај на Време.

Бугарскиот министер за одбрана: Постои ризик поради мобилизацијата во Русија

Макфакс | 8 дена


Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

А1он | 8 дена


Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

А1он | 8 дена


Бугарија ја започнува модернизацијата на својата најголема воздухопловна база

А1он | 8 дена


Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

Сител | 7 дена


Мобилизацијата во Русија е директна закана за бугарската национална безбедност, вели ексминистерот Шаламанов

Слободен Печат | 6 дена


Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

Опсервер | 8 дена


Бугарија ја започнува модернизацијата на својата најголема воздухопловна база

Опсервер | 8 дена


Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

Курир | 8 дена


Шаламанов: Мобилизацијата во Русија е директна закана за националната безбедност на Бугарија

Макпрес | 6 дена


Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

Макпрес | 8 дена


Бугарија ја започнува модернизацијата на својата најголема воздухопловна база

Макпрес | 8 дена


Бугарскиот министер за одбрана: Постои ризик поради мобилизацијата во Русија

Точка | 7 дена


Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

365.mk | 7 дена


Најавената мобилизација во Русија ја загрижи Бугарија

Express | 7 дена


БУГАРСКИОТ ТЕХНИЧКИ МИНИСТЕР ЗА ОДБРАНА: Делумната мобилизација на Русија е ризик, но не и директна закана за Бугарија

Денешен | 7 дена


Бугарија гледа загрозена безбедноста од мобилизацијата во Русија

24 Инфо | 7 дена