Vreme.mk - Дознај на Време.

Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Вечер | 7 дена


Седници на четири собраниски комисии

Бизнис вести | 8 дена


Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Бизнис вести | 7 дена


Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Весник | 7 дена


Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Весник | 7 дена


Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Весник | 7 дена


Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Вечер | 7 дена


Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Вечер | 7 дена


Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Канал 5 | 7 дена


Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Канал 5 | 6 дена


Џафери со предупредување: Краен рок за изгласување кризна состојба е 28 септември

Телма | 6 дена


На дневен ред на собраниската седница е одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетика

Телма | 7 дена


Денеска Собранието нема да расправа за прогласување кризна состојба

Телма | 7 дена


Седници на четири собраниски комисии

Телма | 8 дена


Собранието расправа за продолжување на кризната состојба

Сител | 7 дена


Собранието расправа за продолжување на кризната состојба

Сител | 7 дена


Собранието расправа за продолжување на енергетската кризна состојба

Сител | 7 дена


Седници на четири собраниски комисии

Сител | 8 дена


Продолжува комисиската расправа за продолжување на кризната состојба

Сител | 6 дена


Прекината 86. седница на Собранието, продолжението ќе зависи од работата на собраниските комисии

Сител | 6 дена


Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Сител | 7 дена


Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Сител | 6 дена


Комисијата за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023

Сител | 7 дена


Енергетската кризна состојба пред пратениците - Дали денеска ќе добие поддршка за продолжување

Сител | 6 дена


Енергетската кризна состојба од денеска пред пратениците

Сител | 7 дена


Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба

Канал 5 | 7 дена


Седници на четири собраниски комисии

Канал 5 | 8 дена


Продолжува комисиската расправа за одлуките за продолжување на кризната состојба

Канал 5 | 6 дена


Прекината 86. седница на Собранието,продолжението ќе зависи од работата на собраниските комисии

Канал 5 | 6 дена


Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Канал 5 | 7 дена


Бектеши до ВМРО-ДПМНЕ: Кажете конкретни мерки за заеднички да придонесеме

Канал 5 | 7 дена


Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Опсервер | 6 дена


Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Курир | 6 дена


Едночасовна пауза во Комисијата за одбрана која расправа за продолжување на кризната состојба

Опсервер | 6 дена


Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Нова Македонија | 7 дена


Бектеши до ВМРО-ДПМНЕ: Кажете конкретни мерки за заеднички да придонесеме во решавањето на енергетската криза

Опсервер | 7 дена


Едночасовна пауза во Комисијата за одбрана која расправа за продолжување на кризната состојба

Курир | 6 дена


Бектеши: Подготвен сум да зборуваме за тоа дали и како да им се помогне на училиштата, клиниките, јавните претпријатија

Пари | 7 дена


Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Опсервер | 7 дена


Седници на четири собраниски комисии

Опсервер | 8 дена


Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Опсервер | 7 дена


Собранието ќе одлучува за продолжување на кризната состојба

Нова Македонија | 7 дена


Собраниската седница прекината по помалку од половина час поради незавршената работа на комисиите

Нова Македонија | 6 дена


Опозицијата бара одговори, а власта обвинува за неразумно однесување на дебатата за кризната состојба

Нова Македонија | 6 дена


Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Курир | 7 дена


Предлог одлуката за продолжување на кризна состојба на собраниска комисија

Курир | 8 дена


Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката пред пратениците

Курир | 7 дена


Прекината 86. седница на Собранието

Алсат-М | 6 дена


Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на собраниска седница

Алсат-М | 7 дена


Собранието расправа за продолжување на кризните состојби

Алфа | 6 дена


Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Макпрес | 6 дена


Собранието расправа за продолжување на кризните состојби

Макпрес | 6 дена


Битиќи вели дека подобро се снаоѓаме во период на енергетска криза отколку земјите во регионот а бараме помош од Србија, Бугарија и Грција

Макпрес | 7 дена


Бектеши бара од ВМРО-ДПМНЕ да предложат мерки за кризата, иако власта до сега не прифати ниту еден предлог од опозицијата

Макпрес | 7 дена


Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Макпрес | 7 дена


Седници на четири собраниски комисии

Макпрес | 8 дена


БЕКТЕШИ: ОЧЕКУВАМ КОНКРЕТНИ ПРЕДЛОГ МЕРКИ, не кажувајте невистини, складишта за нафта имаме доволно

Фактор | 7 дена


Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Независен | 7 дена


Комисиската расправа за кризна состојба во енергетиката продолжува утре

Независен | 6 дена


Собранието ќе одлучува за продолжување на кризната состојба

Банкометар | 7 дена


Битиќи: Цената на струјата во Македонија е една од пониските во регионот

Банкометар | 7 дена


Ќе се продолжи ли кризната состојба поради недостиг на електрична енергија до април 2023?

Скопје Инфо | 7 дена


Собранието денеска одлучува: Македонија 6 месеци во енергетска криза

Прес 24 | 7 дена


По 30 минути прекината седницата на Собранието - продлжението веројатно идната недела

Прес 24 | 6 дена


Пауза од еден час за Комисијата за одбрана која расправа за продолжување на кризната состојба

Прес 24 | 6 дена


Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Прес 24 | 6 дена


Битиќи: Цената на струјата во Македонија е една од пониските во регионот

Прес 24 | 7 дена


Бектеши: Србија троши 2,5 милиони евра дневно за струја - ние нула

Прес 24 | 7 дена


Собраниската Комисија за одбрана расправа за продолжување на кризната состојба

Независен | 7 дена


Седници на четири собраниски комисии

Независен | 8 дена


Пратениците ќе одлучуваат за продолжување на кризна состојба во енергетиката

Независен | 7 дена


Невидена неодговорност во Собранието, ни одлуките за кризна состојба не можат да се донесат

Независен | 6 дена


Битиќи: Цената на струјата во Македонија е една од пониските во регионот

Република | 7 дена


Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Бриф | 6 дена


Бектеши: Подготвен сум да зборуваме за тоа дали и како да им се помогне на училиштата, клиниките, јавните претпријатија

Република | 7 дена


Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Бриф | 7 дена


Собранието денеска ќе расправа за продолжување на кризната состојба во енергетиката

Мкд.мк | 7 дена


Пратениците одлучуваат за продолжување на кризната состојба во енергетиката

Express | 7 дена


Прекината 86. седница на Собранието, продолжението ќе зависи од работата на собраниските комисии

Бриф | 6 дена


Бектеши до ВМРО-ДПМНЕ: Кажете конкретни мерки за заеднички да придонесеме во решавањето на енергетската криза

Бриф | 7 дена


Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Работник | 7 дена


Битиќи: Цената на струјата во Македонија е една од пониските во регионот

Работник | 7 дена


Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

24 Инфо | 7 дена


Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

24 Инфо | 6 дена


Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Лидер | 7 дена


Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Лидер | 7 дена


Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Лидер | 7 дена


Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

24 Инфо | 7 дена


Прекината 86. седница на Собранието, продолжението ќе зависи од работата на собраниските комисии

24 Инфо | 6 дена


Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

24 Инфо | 7 дена


Едночасовна пауза во Комисијата за одбрана која расправа за продолжување на кризната состојба

24 Инфо | 6 дена


Бектеши до ВМРО-ДПМНЕ: Кажете конкретни мерки за заеднички да придонесеме во решавањето на енергетската криза

24 Инфо | 7 дена