Vreme.mk - Дознај на Време.

Милевски: Дојдовме да победиме, не се навраќам на минатото

Телма | 6 дена


Милевски и Алиоски од Тбилиси: Дојдовме по победа

Опсервер | 6 дена


Милевски: Дојдовме да ја победиме Грузија, ќе се бориме додека постојат и најмали шанси

Слободен Печат | 6 дена


Милевски: Ние ќе дадеме се од себе да презентираме дека Македонија игра добар фудбал

Курир | 6 дена


Алиоски: Не сме под притисок, победа во Тбилиси ќе ни донесе уште подобра атмосфера

Слободен Печат | 6 дена


Алиоски: Не сме под притисок, победа над Грузија ќе ни донесе поголема мотивација

Курир | 6 дена


Милевски: Грузија игра поразлично од баражот, a во Скопје не заслужија да победат

Екипа | 6 дена


Милевски: Важно е како ќе функционираме како тим, индивидуалци не добиваат натпревар

Екипа | 6 дена


Алиоски од Грузија: Ќе се обидеме да победиме

Кајгана | 6 дена


Милевски и Алиоски од Тбилиси: Дојдовме по победа

Макпрес | 6 дена


Милевски и Алиоски од Тбилиси: Дојдовме по победа

Независен | 6 дена


Милевски не стравува од разиграниот Кварацхелија: Не отстапувам од концептот

Дерби | 6 дена


Милевски: Кварацхелија не може сѐ сам, ние да функционираме како тим!

Спорт 1 | 6 дена


Милевски: Во Грузија сме дојдени по победа

Спорт Клуб | 6 дена


Милевски: Ние ќе дадеме се од себе да презентираме дека Македонија игра добар фудбал

Прес 24 | 6 дена


МИЛЕВСКИ: Грузија е во форма, но ние дојдовме по три бода

Денешен | 6 дена


Милевски од Тбилиси: Тука дојдовме за да победиме

Мкд.мк | 6 дена


Алиоски: „Сонот за пласман на Европско беше од овде, ќе се обидеме да победиме денес против Грузија!“

Порта | 6 дена


Mилевски: Да ги поправиме грешките и да докажеме дека Македонија игра добар фудбал!

Спортски | 6 дена