Vreme.mk - Дознај на Време.

Дендиас ја повика Турција да го почитува меѓународното право

Весник | 7 дена


Дендиас ја повика Турција да го почитува меѓународното право

Вечер | 7 дена


Иконому: Мицотакис со аргументи ќе одговори на лажните вести и вулгарната пропаганда на Ердоган

А1он | 6 дена


Дендиас: Турција да го почитува меѓународното право и што поскоро да ѝ се врати на логиката

А1он | 8 дена


Дендиас: Турција да го почитува меѓународното право и што поскоро да ѝ се врати на логиката

Сител | 7 дена


Дендиас ја повика Турција да го почитува меѓународното право

Канал 5 | 7 дена


Иконому: Мицотакис со аргументи ќе одговори на лажните вести и вулгарната пропаганда на Ердоган

Опсервер | 6 дена


Иконому: Мицотакис со аргументи ќе одговори на лажните вести и вулгарната пропаганда на Ердоган

Курир | 6 дена


Дендиас ја повика Турција да го почитува меѓународното право

Слободен Печат | 8 дена


Дендиас: Турција да го почитува меѓународното право и што поскоро да ѝ се врати на логиката

Опсервер | 8 дена


Дендиас: Турција да го почитува меѓународното право и што поскоро да ѝ се врати на логиката

Курир | 8 дена


Иконому: Мицотакис со аргументи ќе одговори на лажните вести и вулгарната пропаганда на Ердоган

Макпрес | 6 дена


Дендиас: Турција да го почитува меѓународното право и што поскоро да ѝ се врати на логиката

Макпрес | 8 дена


Иконому: Мицотакис со аргументи ќе одговори на лажните вести и вулгарната пропаганда на Ердоган

Бриф | 6 дена


НАТО СОЈУЗНИЦИТЕ СЕ ОБВИНУВААТ: Грција го претвори Егејското море во гробишта за бегалци, Турција директно се заканува со војна

Денешен | 8 дена