Vreme.mk - Дознај на Време.

Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Вечер | 4 дена


(Видео) Ковачевски: Декларацијата за права на малцинствата на ОН е секојдневна практика, создаваме еднакво општество за сите

Макфакс | 4 дена


Ковачевски: Декларацијата за права на малцинствата на ОН е секојдневна пракса, создаваме еднакво општество за сите

А1он | 4 дена


Ковачевски-Гутереш: Соработката со ОН продолжува

А1он | 3 дена


Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Макфакс | 3 дена


Ковачевски ќе одржи предавање на Универзитетот Колумбија

Макфакс | 4 дена


Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Бизнис вести | 4 дена


Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Бизнис вести | 4 дена


Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Весник | 4 дена


Средба Ковачевски - Гутереш: Соработката со ОН продолжува

Канал 5 | 3 дена


Ковачевски: Македонија е пример за почитување на правата на заедниците

Канал 5 | 4 дена


Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Телма | 4 дена


Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор на стабилност на Западен Балкан

Сител | 4 дена


Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

Канал 5 | 3 дена


Ковачевски ќе говори на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Канал 5 | 4 дена


Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Опсервер | 4 дена


Ковачевски во ОН: Северна Македонија е фактор на стабилност и пример за функционална мултиетничка држава

Слободен Печат | 4 дена


Mакедонија е пример за функционална мултиетничка држава, рече Ковачевски на Генералната дебата во ОН

Нетпрес | 4 дена


Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Слободен Печат | 4 дена


Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Опсервер | 4 дена


Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

Опсервер | 3 дена


Ковачевски во ОН посочи дека Македонија е пример за функционална мултиетничка држава

Нова Македонија | 4 дена


Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Нова Македонија | 3 дена


Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

Нетпрес | 3 дена


Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

Курир | 3 дена


Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Макпрес | 2 дена


Ковачевски во ОН го фалеше концептот на Зоран Заев - „Едно општество за сите“ во кое за Македонците има извршители а во Арачиново не се плаќа струја

Макпрес | 3 дена


Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Макпрес | 4 дена


Македонија има интерес за поголемо учество во мировните опперации на ОН

Независен | 3 дена


Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Точка | 3 дена


(Видео) Ковачевски: Декларацијата за права на малцинствата на ОН е секојдневна пракса, создаваме еднакво општество за сите

Точка | 4 дена


Ковачевски: РСМ е пример функционална мулти-етничка држава и претставува стабилност Западен Балкан

Прес 24 | 4 дена


Ковачевски и денеска во Њујорк

Прес 24 | 4 дена


Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува

Прес 24 | 3 дена


Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Независен | 4 дена


Ковачевски: Правата на малцинствата се секојдневна пракса за нас

Независен | 4 дена


Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор на стабилност

365.mk | 4 дена


(ВИДЕО) Ковачевски: Декларацијата за права на малцинствата на ОН е секојдневна пракса, создаваме еднакво општество за сите

Бриф | 4 дена


Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Бриф | 4 дена


Средба Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Република | 3 дена


Ковачевски во ОН: Македонија е пример за функционална мултиетничка држава

Република | 4 дена


КОВАЧЕВСКИ ВО ОН: Пример сме за функционална мулти-етничка држава

Денешен | 4 дена


Македонија е пример за функционална мултиетничка држава, рече Ковачевски во ОН

Мкд.мк | 4 дена


Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

media.mk | 3 дена


Ковачевски ќе говори на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

media.mk | 4 дена


Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Бриф | 4 дена


Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

Бриф | 3 дена


Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Бриф | 3 дена


Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Република | 4 дена


Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

24 Инфо | 3 дена


Ковачевски: Декларацијата за права на малцинствата на ОН е секојдневна пракса, создаваме еднакво општество за сите

24 Инфо | 4 дена


Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Лидер | 4 дена


Премиерот Ковачевски ќе говори на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

24 Инфо | 4 дена


Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

24 Инфо | 3 дена