Vreme.mk - Дознај на Време.

Велкоски го напушти Сараево како еден од најтрофејните во историјата на клубот

Слободен Печат | 11 дена


Велкоски го напушти Сараево, еден од најтрофејните во историјата на клубот

Слободен Печат | 11 дена


Сарајево му кажа довидување на нашиот Велкоски, ама не и – збогум!

Спорт 1 | 11 дена


Официјално: Крсте Велкоски повеќе не е играч на Сарајево

Спортски | 11 дена