Vreme.mk - Дознај на Време.

„Се вљубив во часовникот Huawei Watch Fit 2 - тој ми е и персонален тренер и најтренди моден додаток“

Црнобело | 11 дена


Рецензија Huawei Watch GT 3 Pro – Одлично изработен елегантен часовник со ретко добро траење на батеријата

Смартпортал | 12 дена